Tuesday, 17 January 2017

Warp Zone LVL-2 Chiptune Party - Feb 11, 2017


Saturday, February 11 2017 at 9 PM - 1 AM
@ The Vondelbunker: Vondelpark 8, 1071AA Amsterdam, Netherlands
Jazeker, we kunnen het echt niet bij 1 keer laten. Daarom hebben we weer een geweldige avond voor je gepland. GET HYPE!!!


Klazien van Eindbaas
Als medeoprichter van het legendarische Eindbaas feest, Klazien weet als geen ander hoe ze je kan laten dansen. Met blije bliepjes start zij LVL-2 met een knal!

RoccoW (Dj Set)
RoccoW heeft een prachtige selectie van verrukkelijke chiptunes voor je klaarstaan. Als fijnproever van de 8-bit sounds mixt hij de meest exquise tunes tot een Dj-Set waar je je vingers bij af likt.

Timbob
Deze artiest is een mysterie vermomd als een enigma. Als je het ene van hem verwacht, dan doet hij juist het andere. En dat is maar goed ook, want wat hij ook doet. Het is uniek!

Men of Mega
Muziek is er om uit je dak te gaan! Dat weten deze jongens maar al te best. Hossen en stampen geblazen. En een moshpit is het mooiste compliment wat ze kunnen krijgen.

Mykah
Warp Zone LVL is vereerd om deze UK chiptuner te mogen verwelkomen in Amsterdam. Net terug van MAGFest in Amerika, en daarvoor een tour in Japan. Dit is echt een artiest van grote klasse. Let vooral op zijn Undertale remixes, die zijn echt super goed!

PalmMute
Chiptune, dubstep, hardcore. PalmMute weet het weergaloos te combineren. Laten we hopen dat hij de speakers heel laat! Gewapend met zijn midifighter sluit hij de avond af door je nog ff flink te laten zweten. of je het nou wil of niet!

4 comments:


  1. Thank you for sharing valuable information. Nice post. I enjoyed reading this post.
    โกเด้นสล็อต

    ReplyDelete
  2. Your content helped me a lot to take my doubts, amazing content, thank you very much for sharing.
    Also visit this website for Roblox Songs ID

    ReplyDelete